BiH
0

Općina Centar: Odjevni predmeti za socijalno ugroženo stanovništvo

FENA
Mjesna zajednica "Park-Višnjik" u suradnji s Općinom Centar realizirala je humanitarnu akciju prikupljanja odjevnih predmeta za socijalno ugrožene stanovnike koji su spakovani u 55 najlon kesa i vreća i bit će podijeljeni korisnicima.

Radi se o humanitarnoj akciji koju je proteklog mjeseca pokrenula stanovnica Mjesne zajednice "Park-Višnjlk" Vera Domančić s adresom stanovanja u Bolničkoj ulici na broju 9, a akciji se priključila i članica Savjeta te mjesne zajednice Minka Karlović.

"Građani su shvatili značaj te ideje što dokazuje količina prikupljene garderobe, koja je spakovana u 55 najlon kesa i vreća", navode iz Općine Centar.

Pomoćnik načelnika za lokalnu samoupravu Općine Centar Adil Katica dostavio je, zajedno sa predstavnicom MZ "Park-Višnjik" Minkom Karlović i sekretarom MZ Selmom Piljević, prikupljenu odjeću i obuću u Crveni križ Općine Centar.

Garderobu je preuzela sekretar općinske organizacije Džemila Ramizi koja se tom prilikom zahvalila za donaciji.

"Prikupljenu garderobu ćemo odmah početi dijeliti našim korisnicima," kazala je Ramizi.

Katica je najavio da će naredna humanitarna akcija biti organizirana za potrebe štićenika "Doma za socijalno zdravstveno zbrinjavanje osoba s invaliditetom i drugih osoba" u Nahorevskoj ulici 195 (nekadašnja bolnica "dr. Ernest Grin").