BiH
0

Od subote redovna autobuska linija Sarajevo-Jahorina

FENA
Firma "Centrotrans Eurolines" obavijestila je danas svoje korisnike da će od subote 15. decembra uvesti redovnu liniju na relaciji Sarajevo-Jahorina. Autobusi će saobraćati isključivo svakog petka, subote, nedjelje i prazničnim danima, a u vrijeme zimskog školskog raspusta svakim danom.

Autobusi će polaziti s Autobuske stanice Sarajevo u 09.00 i 13.00 sati, a povratak s Jahorine predviđen je u 11.00 i 15.30 sati.

Autobus će također primati putnike i na stanicama Zemaljski muzej (autobusko stajalište ispred Muzeja), Vijećnica (autobusko stajalište neposredno iza raskrsnice) i svim daljim stanicama do Jahorine.

Karta u jednom smjeru iznosi pet KM, a povratna devet. Za studente i penzionere karta u jednom smjeru iznosi četiri, a povratna sedam KM.

Od 15. decembra do 12. januara naredne godine aktivirat će se i međunarodna linija Sarajevo – Beč preko Bosanskog Broda.

Polazak iz Sarajeva je četvrtkom u 17.00 sati s Autobuske stanice, a povratak iz Beča je subotom u 08.00 sati, saopćeno je iz marketinga "Centrotrans Eurolinesa".