Budite konkurentniji na tržištu rada
14

Obrazujte se po svjetskim standardima

Klix.ba
Od danas svi zainteresovani kandidati imaju priliku aplicirati na Master of Business Administration (MBA) program, koji zajednički organizuju Texas A&M University – Commerce iz SAD-a i International Burch University (IBU) iz BiH, putem Sarajevo Graduate School of Business (SGSB).

Ovaj program, koji je jedini AACSB – International akreditovani program u BiH, svojim studentima pruža vrhunsku edukaciju na svjetskom nivou, koju osigurava tim visokokvalifikovanih profesora. Ovaj studij je najbolji način da se osobama u poslovnoj zajednici u Bosni i Hercegovini omogući obrazovanje bazirano na principima koje primjenjuju u visokorazvijenim zemljama.

U proteklih sedam godina postojanja ovaj program je iznjedrio 118 magistara, a svi kandidati su dobili dvije diplome: AACSB - internacionalakreditovanu diplomu MBA (Master of Business Administration) i lokalno priznatu diplomu MBA ekvivalent. Ovaj program okuplja studente iz različitih zemalja svijeta, koji su unaprijedili svoja znanja i vještine te postigli značajan uspjeh na poslovnom planu. Kroz program se studenti nastoje adekvatno pripremiti za poslovne izazove današnjeg globalnog i konkurentnog tržišta, naučiti da istražuju i postanu samouvjereni lideri.

SGSB održava jake veze sa svojom alumni mrežom te svake godine organizuje druženja na kojima svi bivši, trenutni i budući studenti imaju priliku da se upoznaju, povežu te stvore temelje za eventualnu buduću saradnju.

Upis na SGSB MBA traje do 31. augusta 2012. Sve one koji se na program prijave na samom početku kampanje očekuju posebni popusti.

Za sve koji žele saznati više o MBA programu, SGSB svakog četvrtka u terminima od 12:00 do 13:00 i 18:00 do 19:00 sati organizuje Dane otvorenih vrata u svojim prostorijama na adresi Tešanjska 24a/19. Više detalja možete naći i na www.sgsb.ba ili pošaljite upit na [email protected].