BiH
1

NSRZB: Izgradit ćemo jedinstven Mostar za sve njegove građane

FENA
Mladen Ivanković Lijanović s članovima stranke u Raškoj Gori
Mladen Ivanković Lijanović s članovima stranke u Raškoj Gori
Narodna stranka Radom za boljitak oglasila se saopćenjem za javnost u kome ističu kako će izgraditi jedinstven Mostar, za sve njegove građane.

''Mi u Narodnoj stranci Radom za boljitak smo preuzeli dio odgovornosti za vođenje države kada je u pitanju federalna razina vlasti, gdje imamo naše ministre poljoprivrede i trgovine. I pored krize u kojoj se nalazi naša zemlja, zahvaljujući našim argumentima, našoj sposobnosti i našem znanju mi smo ove godine namaknuli još dodatnih 25 miliona KM poticaja u poljoprivredi. Znali smo se izboriti za to i možemo se izboriti za mnogo više", stoji u današnjem saopćenju Narodne stranke radom za boljitak.

U saopćenju se navodi kako je povećanjem sredstava za poticaje u poljoprivredi ova stranka pokazala svoje znanje i sposobnost, te težnju u pravcu napretka. "Ono što je za jedno društvo vrlo važno ne leži u tome koliko imaš, nego je li ideš naprijed. Na žalost naše je društvo stalo, a najveći krivac za to je loša politika koja nas je do toga dovela. Umjesto da se politika u BiH bavi upravljanjem ljudi, ona se bavi manipulacijom", smatraju u NSRZB-u.

"Politika Narodne stranke Radom za boljitak je jasna i ona se bazira na radu, radu i radu, te samo tako možemo ostvariti mogućnost da naši građani rade i žive od svoga rada, a to je naš primarni cilj'', izjavio je predsjednik te stranke Mladen Ivanković Lijanović na izbornoj skupštini mjesnog odbora te stranke u mostarskoj mjesnoj zajednici Raška Gora.

Na izbornoj skupštini je glasanjem delagata izabran mjesni odbor NSRZB-a Raška Gora, te je za predsjednika imenovan Zdravko Vidović. Zamjenike predsjednika i članove predsjedništva mjesnog odbora stranke čine Josip Aničić, Dragan Pandža, Vlado Pehar, Franjo Pandža, Ivan Rajič i Dario Pandža.

''Lokalni su izbori pred nama i svjesni smo da se nitko za nas neće izboriti ako to mi nećemo učiniti sami. Ja se nadam da upravo vašim utjecajem i vašim čovjekom koji će zastupati ovu lokalnu zajednicu u Gradskom vijeću Grada Mostara možemo napraviti mnogo. Narodna stranka Radom za boljitak i ja kao predsjednik podržavamo i stojimo iza cijelog tog projekta.

Kroz jedan pravilan i kontinuiran rad Boljitka koji je vidljiv iz prethodnih izbora možemo stvoriti bolji ambijent i omogućiti da ljudi rade i žive od svoga rada. Upravo zbog ovakve manipulativne politike se u Mostaru još uvijek nisu raspisali izbori, zbog činjenice jer se ne želi donijeti rješenje te se već 20 godina gubi vrijeme oko toga da grad propada i da građani nemaju posla", poručio je Lijanović.

Istaknuo je kako je Narodna stranka radom za boljitak suglasna da Mostar bude jedna izborna jedinica ili napravljena od njih više samo uz uvjet da će to donijeti pomake naprijed prema boljem životu njegovih građana. "Nažalost političari se u Mostaru ne žele dogovoriti zato jer žele da ostanu na vlasti, ali ste upravo vi tu da zajedno sa nama promijenite takvo stanje i donesete boljitak svojoj lokalnoj zajednici'', kazao je Lijanović.

Formiranje mjesnog odbora NSRZB-a podržali su i vijećnik NSRZB-a u Gradskom Vijeću Grada Mostara Milenko Paunovski i koordinator Centralnog izbornog štaba te stranke za Hercegovačko-neretvanski kanton Ivan Pandža koji su tom prilikom istaknuli kako su stanovnici Raške Gore prepoznali ovu stranku kao političku opciju koja će na predstojećim lokalnim izborima donijeti promjene u smislu razvoja kvaliteta života na razini lokalne zajednice, a članovima novoformiranog mjesnog odbora poželjeli su mnogo uspjeha u daljnjem radu, navodi se u saopćenju.