BiH
0

Novi predizborni skupovi SBiH

Sarajevo-x.com
Stranka za Bosnu i Hercegovinu nastavlja s održavanjem predizbornih skupova širom BiH.

Centralni (kantonalni) predizborni skup u Zenici će se održati u subotu u 20 sati na Trgu Alije Izetbegovića, a skupu će prisustvovati i dr. Haris Silajdžić. U Domu kulture u Žepču predizborni skup SBiH će početi u 18 sati.

Kad je riječ o Kantonu Sarajevo, članovi stranke će imati skupove u starogradskoj ulici Logavina, s početkom u 18 sati. Skup u MZ Stupsko Brdo, općina Ilidža, počet će u 19.30, dok će u maloj sali Sportskog centra u Hadžićima početi u 19 sati.

U Hercegovačko-neretvanskom kantonu za subotu je predviđen jedan skup SBiH, a bit će održan u Domu kulture Blagaj s početkom u 19 sati.

Bosansko-podrinjski kanton će u subotu imati dva skupa. Jedan će biti održan u Kopačima, u sali Općine Novo Goražde (od 19 sati), a drugi u prostorijama Kantonalnog vijeća SBiH Goražde (od 20 sati) i na njemu će prisustvovati dr. Damir Arnaut.

Na skupovima će govoriti općinski i kantonalni funkcioneri Stranke za Bosnu i Hercegovinu, te stranački kandidati na oktobarskim izborima, saopćeno je iz SBiH.