BH radio 1
0

Neumorna Vesna Kerkez u Omladinskom programu

Sarajevo-x.com
Ovog ponedjeljka, 15. juna, u Omladinskom programu BH radija 1, između ostalog, možete čuti mnoštvo informativnih i korisnih sadržaja za sve srednjoškolce, studente i ostale u "Infopolu"; različite interesantne priče i sadržaje iz života mladih u BiH - u magazinu "Čuj BiH!"; "Dopunska nastava" donosi najave i(li) reportaže sa događaja iz oblasti omladinske/alter/pop kulture - čut ćete šta to muči banjalučke demo bendove, a šta bi moglo pomoći u radu njihovim sarajevskim kolegama, kako je bilo na ovogodišnjoj promociji Red Bull muzičke akademije i još mnogo toga.

Emisija "Kost u grlu" danas će predstaviti banjalučku web novinarku Vesnu Kerkez, već godinama angažiranu na promociji elektronske muzike i praćenju dešavanja na domaćoj sceni, a i šire. Ova neumorna 'partijanerka' govori o svojim pogledima na prošlost, sadašnjost i budućnost elektronske muzičke scene u BiH, svojim favoritima, iskustvima.

Večernji dio programa pored uobičajenih sadržaja (Cinema Express, FM Jam, Češalj, Magnovenja, RAM Show, Oscilator...) donosi i dio nastupa beogradskog benda Lira Vega (+ mini intervju) iz mostarskog OKC-a, te jedan interesantan i kontroverzan DJ set koji se nedavno pojavio na netu pod imenom Cool Cats.

Dosad navedeno samo je mali dio onoga što je vrijedna ekipa OP-a spremila za svoje slušatelje. Za ostatak - potražite BH radio 1 na svojim prijemnicima, satelitu ili internetu između 14 i 2 sata iza ponoći.