BiH
216

Nestao mladić na području općine Olovo, građani se mole za pomoć

Piše: N. N.
Policija, civilna zaštita i gorska služba intenzivno tragaju za Adinom Mustajbegovićem koji je u subotu, 30. januara nestao u blizini Olova. Mladić je posljednji put viđen u subotu oko 15:00 sati.

U toku djetinjstva, ovaj mladić je imao zdravstvene tegobe i od tada ima epilepsiju. Kada je posljednji put viđen Adin je na sebi je imao smeđu duksericu s kapuljačom, šuškavi zeleni prsluk preko dukserice, na sebi je također imao crnu trenerku i poluduboke zimske cipele s pertlama. Imao je narandžastu torbicu s kajišom preko ramena.

Kako je posljednji put viđen pored Krivaje, a s obzirom da se radi o osobi koja boluje od epilepsije, sumnja se na utapanje. Na mjestu gdje je jučer popodne posljednji put viđen, uz asistenciju policije, započela je potraga i pretraživanje rijeke Krivaje od strane pripadnika CZ i naših raftera.

Ovo je već druga noć od kako traje potraga za ovim nesretnim mladićem. Mole se sve osobe koje su vidjele Adina, ili imaju neke korisne podatke koje bi bile od korsti da jave Policiji.