Danas vas služi...
0

Nedžad i Amina Begović konobarišu u galeriji B. Smoje

Sarajevo-x.com
Supružnici Amina i Nedžad Begović konobarisat će u novoj sedmici akcije Danas vas služi u sarajevskoj galeriji B. Smoje.

Oni će goste usluživati u subotu 21. maja od 13 do 14 sati bez cjenovnika jer i ovaj put gosti u toku jednog sata sami određuju cijenu naručenih pića.

Sav prikupljeni novac bit će proslijeđen Otvorenoj mreži za liječenje oboljelih Bosanaca i Hercegovaca. Gosti galerije B. Smoje u nekoliko sedmica akcije već su skupili preko 2.000 maraka, kažu organizatori.

Glumica Amina i režiser Nedžad najčešće rade zajedno na filmu pa će podijeliti i konobarske poslove. Oni su gosti nove jednosatne akcije koju svake sedmice organizuje galerija B. Smoje koristeći imena poznatih ličnosti da privuče goste i prikupi novac za liječenje oboljelih stanovika BiH.

U Sarajevu se u subotu očekuje sunčano i toplo vrijeme pa organizatori akcije pozivaju sve koji će vikend provesti u Sarajevu da subotnju kafu popiju u bašti galerije B. Smoje uz uslugu Amine i Nedžada te tako pomognu liječenje oboljelih.