Nakon operacije u Banjoj Luci
0

Nebojša Radmanović se vratio na posao

SRNA
Nebojša Radmanović
Nebojša Radmanović
Predsjedavajući Predsjedništva BiH Nebojša Radmanović, nakon nedavno obavljenog operativnog zahvata u Kliničkom centru Banja Luka i kratkog kućnog oporavka, vratio se redovnim aktivnostima i državnim obavezama u Predsjedništvu BiH, saopšteno je danas iz Radmanovićevog Kabineta.

U nemogućnosti da lično zahvali onima koji su mu za vrijeme liječenja u bolnici i na kućnom oporavku uputili najbolje želje za brzo ozdravljenje, Radmanović se javno zahvalio svima, uz napomenu da su mu podrška i dobre želje mnogo značili u ovom periodu.

    Predsjedavajući Predsjedništva javno se zahvalio svim građanima, prijateljima, predstavnicima političkog života i javnim ličnostima iz zemlje i inostranstva koji su mu za vrijeme bolesti upućivali riječi podrške. 

      Radmanović se još jednom zahvalio i ljekarima, medicinskom  osoblju i  upravi Kliničkog bolničkog centra Banja Luka za profesionalan odnos i ljudsko razumijevanje prilikom liječenja.  

    Vraćajući se redovnim radnim obavezama, predsjedavajući Predsjedništva BiH izrazio je uvjerenje da će nastaviti sve započete političke aktivnosti koje stoje pred Predsjedništvom BiH u ovom mandatu.