BiH
129

Naša stranka donirala školske klupe u Gračanici

Klix.ba
Amir Hasičević i Ismet Nišić, kandidati Naše stranke na lokalnim izborima u Gračanici, jučer su donirali školske klupe za učionicu u osnovnoj školi "Soko" u Sokolu.

Nišić je najavio da će se akcija nastaviti, te će ovih dana na isti način obradovati mališane u osnovnoj školi u Lukavici.

"Ovim želimo pokazati da se izborna kampanja može voditi drugačije. Naša stranka pokazuje da postoje ljudi koji su spremni uložiti u zajednicu te istinski pomoći napretku u društvu. Jučer smo na ulicama Gračanice sa Predragom Kojovićem, Dennisom Gratzom, Edinom Fortom, Nasihom Pozder, Sabinom Ćudić i cijelim rukovodstvom NS-a koje je došlo iz svih dijelova zemlje na ulici dijelili letke i razgovarali sa građanima. Svi su oduševljeni činjenicom da smo spremni izaći pred građane i predstaviti im svoje ideje", kazao je nosilac liste Naše stranke za Općinsko vijeće Gračanice Mirsad Čamdžić.

"Zahvalan sam Ismetu Nišiću koji je pokrenuo ovu akciju. Drago mi je što smo napravili ovaj iskorak, evo jučer smo okupili naše sugrađane uz svirku sjajnog benda Mojo Pin u centru Gračanice. Svi smo bili tu, bez obzira na to ko iz koje stranke dolazi. Naša stranka je pokazala tu širinu i otvorenost. Mislim da smo u ovoj izbornoj kampanji pokazali kako izgleda čaršija kada oživi, te kako može bolje i može drugačije", dodao je Čamdžić.