Vratimo zimski duh
0

Najljepši je Sanelin Snješko Bijelić sa Stupa

Sarajevo-x.com
(Prvo mjesto: Snješko Bijelić Sanele Kozine)
Odlukom stručnog žirija, tijesnu pobjedu u velikoj nagradnoj igri portala Sarajevo-x.com odnio je Snješko Bijelić čiju fotografiju nam je poslala Sanela Kozina.

Kako je pobjednica napisala u e-mailu, Snješko je napravljen za Božić u sarajevskom naselju Stup, a na fotografiji je tim koji ga je napravio.

Drugu nagradu osvojio je Hippy Snješko Tihane Majstorović, dok je treće mjesto zauzeo Snješko Slikar iz Kladnja Admira Kusture.

Iako nam cilj nije bio vrijednim nagradama potaknuti čitatelje da učestvuju u akciji, ipak smo se potrudili i osigurali im kvalitetne nagrade u kojima će zasigurno uživati. Tako će Sanela Kozina uživati u čaroliji u hotelu Pahuljica na Vlašiću, dok će drugoplasirani i trećeplasirani dobiti kupon u vrijednosti 200 i 100 KM za prodavnice Lindex, Tiffani i Ulla Popken.

Podsjećamo da je ovo nastavak akcije vraćanja zimskog duha, koju je naš portal pokrenuo prošle godine, a nadamo se da će biti nastavljen još dugi niz godina. Potvrda toga su stotine e-mailova i fotografija koje smo dobili, ali i divnih riječi koje su nas obradovale.

Snijeg koji pada bez prestanka iskoristite da provedete vrijeme s najdražima i svi napravite još većeg i ljepšeg Snješka Bijelića.

O deset najljepših Snješka Bijelića odlučio je žiri u sastavu Almir Panjeta, novinar i pokretač akcije, Admir Halilović, akademski kipar, Samira Poričanin-Petrešin, urednica RSG 1, Ajdin Čolić, urednik i voditelj TVSA, Imrana Kapetanović, fotografkinja i Damir Nikšić, umjetnik.

O načinu preuzimanja nagrada dobitnici će biti naknadno obaviješteni.