BiH
0

Najava: Uručenje ključeva za 11 obnovljenih kuća

FENA
U okviru projekta "CEB" Projekt rješavanja alternativnih kolektivnih smještaja 29. veljače ove godine potpisan je Ugovor o početku izvođenja radova na obnovi 53 individualna stambena objekta na području grada Mostara.

Tim povodom, 8. svibnja bit će upriličen tehnički prijem 11 objekata koji su završeni i prvim korisnicima bit će uručeni ključevi njihovih obnovljenih kuća.

Prijemu će prisustvovati komisija Gradske uprave Mostara, korisnici projekta, predstavnici Ministarstva za ljudska prava i izbjeglice BiH, Fonda za povratak, federalnog Ministarstva za raseljene osobe i prognanike te nadzornog organa GD "Bišina" Mostar.

Korisnici projekta su Dušan Mavrak, Ljubica Topalović, Borislav Lojpur, Lazar Lojpur, Rajko Račić, Željko Žerajić, Novica Zurovac, Nedjelko Zurovac, Danilo Borčanin, Mladen Borčanin i Novica Lojpur.

Uručenje ključeva korisnicima započet će ispred kuće Ljubice Topalović u Željuši, a okupljanje i polazak je u 10 sati na raskrižju ispred restorana "Borik" u Potocima, priopćeno je iz Ureda za odnose s javnošću grada Mostara.