BiH
0

Na Olimpijskom bazenu Otoka specijalna zimska ponuda

FENA
Olimpijski bazen na Otoci (Foto: Nedim Grabovica/Klix.ba)
Olimpijski bazen na Otoci (Foto: Nedim Grabovica/Klix.ba)
Menadžment Javnog preduzeća ''Olimpijski bazen Otoka'' d.o.o. Sarajevo pripremio je posebne ponude u sklopu akcije ''Zima na Olimpijskom''.

Dnevna karta, koja podrazumijeva korištenje bazena, teretane, fitness sale za žene i saune, za sve kategorije korisnika iznosi 7 KM.

Pored jeftinijih individualnih ulaznica, bit će upriličeni i grupni programi, odnosno intenzivna škola plivanja, koja će se od 11. januara 2016. godine održavati svaki radnim danom (10 termina) po cijeni od 40 KM, te individualna škola plivanja (10 sati) u terminima do 7 do 23 sati, po cijeni od 150 KM.

Korisnici će također u sklopu akcije moći kupiti tromjesečnu kartu za paket usluga u koje ulazi korištenje bazena, teretane, fitness sale za žene i saune. Cijena navedene usluge za povlaštene kategorije (djeca, studenti, penzioneri, invalidi) koštat će 100 KM, dok je cijena iste ulaznice za osobe bez popusta 150 KM.

Aerobik i pilates će se održavati tri puta sedmično po cijeni od 40 KM za mjesec dana, dok će tri termina sedmično Aqua aerobika koštati 30 KM za mjesec dana.

Prijave za programe Akcije ''Zima na Olimpijskom'' moguće je izvršiti na recepciji Olimpijskog bazena Otoka ili na portalu www.bazen.ba. Akcija će trajati od 28. decembra 2015. do 29. februara 2016. godine.

Javno preduzeće „Olimpijski bazen Otoka“ d.o.o. Sarajevo u četvrtak, 31. decembra, radit će od 07.00 do 15.00 sati, a u petak, 1. januara 2016. od 15.00 do 23.00 sata.

Prvih deset korisnika u novoj godini dobit će gratis dnevnu kartu.