BiH
10

Na Facebooku postoji i stranica sa fotografijama dječaka

Piše: E.S.H.
Nakon što je stranica "Najveće drolje osnovnih i srednjih škola" uznemirila cijeli region, na Facebooku je otkrivena i stranica na kojoj se objavljuju slike dječaka.

Stranica pod nazivom "Najljepši dečki zagrebačkih škola" ima blizu 10.000 lajkova, osnovana je 14. marta ove godine i u opisu stranice se pozivaju dječaci da šalju fotografije.

"Šaljite nam slike vama najljepših dečkiju, a mi ćemo ih objaviti," napisano je.

Administratori grupe nisu poznati. Dječaci su većinom iz Zagreba, a uz fotografiju se objavi i ime i prezime i škola koju pohađa.

O tome koja će fotografija biti objavljena odlučuju administratori, a nedavno su objavili da "ako nekog ne objave očito nije zgodan".

Podsjećamo, na Facebooku je otkrivena grupa "Najveće drolje osnovnih i srednjih škola" gdje su objavljivane eksplicitne fotografije. Srbijanski Telegraf je uz pomoć grupe United Bosnian Hackers otkrio da je osnivača grupe maloljetni Renato E. iz Hrvatske, koji je koristeći lažni Facebook profil (pod korisničkim imenom Josip M.) prethodnih dana namamljivao djevojčice da mu u Inbox šalju svoje provokativne fotografije.