BiH
0

Munir Muratović "direktor" BH Gasa

FENA
U sklopu akcije „Tinejdžer - jedan dan direktor", koja je organizovana u saradnji s nevladinom organizacijom „Djeca stubovi svijeta" danas u BH Gasu d.o.o Sarajevo izvršena je primopredaja dužnosti između dosadašnjeg direktora Almira Bećarevića i novoimenovanog direktora Munira Muratovića.

Munir Muratović je učenik prvog razreda Srednje elektrotehničke škole u Sarajevu. Prvi radni zadaci direktora Muratovića bili su upoznavanje s uposlenicima BH Gasa i održavanje stručnog kolegija sa svojim prvim saradnicima-direktorima organizaciono radnih cjelina (sektora) s pregledom urađenog tokom protekle sedmice. Nastavak radnog dana bit će obilježen radnim sastancima s poslovnim partnerima BH Gasa.

O funkciji "direktora" i o utiscima stečenim u prvim radnim satima Muratović je rekao kako mu je obavljanje nove funkcije bilo neuobičajeno, ali mu se ipak svidjelo, te kako je sretan što mu je makar i na ovaj način pružena prilika da stekne jedno potpuno novo iskustvo koje će mu biti od koristi u njegovoj budućnosti.

Muratović će funkciju direktora u BH Gasu predati danas u 16.30 sati.