Coca-Cola Sarajevo Holiday Market
0

Mostar Sevdah Reunion u Sarajevsko pivo Holiday Pubu

Klix.ba
(Foto: Dženat Dreković)
Posljednji vikend Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketa bit će ispunjen sadržajima za brojne posjetitelje, a također će biti proslavljena i pravoslavna Nova godina.

Djeca su se jučer u Argeta Junior Play Houseu zabavljala sa Mladenom Jeličićem Trokom u okviru Dr. Oetker kulinarskog showa za djecu i družila su se sa Barbie. U okviru aktivnosti Zvečeva i Mikado plesa sa balonima, djeca su plesala sa balonom među glavama, i pri tome ispunjavala zabavne zadatke. Pobjednici su bili oni koji su najduže izdržali s balonom, te su nagrađeni Mikado Kids čokoladama. Djeca će se danas družiti sa medvjedićem Linom od 12 do 16 sati, od 16 do 17 sati će se zabavljati uz Face Painting, te slušati najljepše bajke braće Grimm u Bajkovitom ćošetu od 18 do 19 sati.

Djed Mraz i vilenjak će danas u Coca-Cola kućici boraviti u dva termina: od 12 do 14 sati i od 16 do 20 sati.

U oficijelnom Souvenir Shopu Marketa je u toku velika rasprodaja igračaka, koje možete kupiti po izuzetno povoljnim cijenama.

Jučer je na Happy :))) Stageu svoje nastupila još jedna mlada pjevačka nada – Anja Hasanbegović. Danas će na Happy :))) Stageu ponovo nastupiti mlada pjevačica Eva Pilić iz Gornjeg Vakufa/Uskoplja, poznata po fantastičnim vokalnim sposobnostima.

U Sarajevsko pivo Holiday Pubu je sinoć održan humanitarni party najpoznatijeg bh. portala Klix.ba, u okviru kojeg je sav prikupljeni novac od prodaje hrane i pića doniran za liječenje devetogodišnje djevojčice Iman Džake. U okviru partyja je nastupio izvrsni bend Scripta, koji se pobrinuo za odličnu atmosferu u prepunom Pubu.

Zabava će se večeras u Sarajevsko pivo Holiday Pubu nastaviti proslavom pravoslavne Nove godine u 21 sat, a nastupit će poznati muzički sastav Mostar Sevdah Reunion, koji će svojim fantastičnim repertoarom kojeg čini kombinacija sevdalinki i romske muzike, i koji se često naziva “balkanskim bluesom”, sigurno još jednom oduševiti publiku. Ulaznice za nastup Mostar Sevdah Reuniona, po cijeni od 20 KM, će se moći kupiti prije nastupa ispred Sarajevsko pivo Holiday Puba.

Coca-Cola Sarajevo Holiday Market organiziraju Grad Sarajevo, Zona unaprijeđenog poslovanja Baščaršija i Sarajevo Navigator, uz podršku USAID - Sida Firma Projecta, u sklopu kojeg su ZUP Baščaršija i Sarajevo Navigator koordinatori lanaca vrijednosti.

Nove informacije o Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketu možete pratiti i putem oficijelnog web sitea: www.sahm.ba, te putem društvenih mreža: Facebook pagea: Sarajevo Holiday Market, Twittera: SAHolidayMarket, YouTube kanala: SAHolidayMarket i Instagrama: sarajevoholidaymarket.