Održana sjednica
0

Ministri spremni da odu, ako bude rekonstrukcije Vlade RS

FENA
Na današnjoj sjednici Vlade Republike Srpske nije bilo riječi o njenoj rekonstrukciji, potvrdila je kratko šefica Vladinog Biroa za odnose s javnošću.

Spekulacije da bi mogli biti smijenjeni s pozicija u resorima finansija i industrije RS-a danas su u izjavi novinharima u Banjoj Luci komentirali i resorni ministri, Zoran Tegeltija i Željko Kovačević, ističući da će prihvatiti svaku odluku koja se donese.

"Onog dana kada dođete na neku funkciju morate biti spremni da i odete s te pozicije, bez obzira kada će taj dan doći. Morate biti spremni da odete dostojanstveno, ne razmišljajući i o bilo kakvim drugim posljedicama", uvjeravao je novinare ministar finansija RS-a Zoran Tegeltija.

Sva medijska nagađanja o navodnoj rekonstrukciji Vlade RS-a su, kaže, koliko on vidi - samo u tom domenu.

I ministar industrije, energetike i rudsratva RS-a Željko Kovačević slično razmišlja, ali je spremna i da radi druge poslove.

"Posao ministra sam dosad obavljao što sam stručnije i odgovornije mogao i oni koji odlučuju o rekonstrukciji Vlade RS-a, ako oduče da dalje ne budem ministar, povuću se na najdostojanstveniji način i nastaviti raditi sasvim neke druge poslove za koje sam obrazovan i znam da ih radim", kazao je Kovačević.