Momir Dejanović
0

"Ministre, radi svoj posao ili podnesi ostavku"

Sarajevo-x.com
Momir Dejanović
Momir Dejanović
Povodom reakcije ministra unutrašnjih poslova Republike Srpske (RS) Stanislava Čađe na hapšenje Željka Milovanovića, osumnjičenog za ubistvo Ive Pukanića i Nike Franića, oglasio se i predsjednik Centra za humanu politiku iz Doboja Momir Dejanović.

Nije posao ministra Stanislava Čađe da hvali rad srbijanske policije povodom hapšenja Željka Milovanovića, osumnjičenog za učešće u ubistvu Ive Pukanića i Nike Franića, već da javnosti odgovori na brojna pitanja koja su u vezi sa njegovom odgovornošću i radom Ministarstva unutrašnjih poslova RS, kaže Dejanović.

Pozivamo ministra da javno odgovori ko je omogućio boravak i bjekstvo Milovanovića iz BiH, ko je naručio i izvršio ubistvo Milana Vukelića, ko u policiji štiti ubice Srđana Kneževića, Ljubiše Savića Mauzera, Željka Markovića i Riste Jugovića, zašto policija RS otkrije i prijavi manje od 5% stvarno izvršenog organizovanog i privrednog kriminala i zašto sve više poslova, zbog nečinjenja policije RS, preuzima SIPA? - navodi se u saopštenju Centra za humanu politiku.