BiH
102

Mario Miličević iz Gradačca pobjednik Euroclass nagradne igre "Podmladi svoj auto

Blizu 400 kvalitetnih i kreativnih prijava za učešće u nagradnoj igri "Podmladi svoj automobil" u sklopu kampanje "Euroclass, Evolucija kvaliteta", u organizaciji kompanija Holdina d.o.o. i Energopetrol d.d., bile su težak zadatak za stručni žiri koji je na osnovu ranije utvrđenih kriterija trebao odabrati pobjednika.

Za najboljeg učesnika i osvajača vrijedne nagrade, preuređenja automobila u vrijednosti od 10.000 KM odabran je Mario Miličević 35-godišnji pripadnik Granične policije BiH iz Gradačca i njegov bezvremenski automobil Golf 2.

"Vjerni sam kupac Euroclass goriva i zaista nisam očekivao da ću baš ja osvojiti nagradu. Konkurencija je bila zaista jaka, ali čovjek se uvijek nada. Kada su mi javili da sam pobjednik bio sam presretan. Prezadovoljan sam i sada kada se strasti polako smiruju sa nestrpljenjem očekujem početak cijelog procesa kroz koji će moj Golf ponovo zablistati u punom sjaju", izjavio je pobjednik nagradne igre Podmladi svoj automobil, Mario Miličević.

Mario će sa svojim preuređenim automobilom u sklopu Road Showa nagradne igre "Podmladi svoj automobil" obići Bihać, Tuzlu, Zenicu, Mostar i Sarajevo, gdje će na Ina i Energopetrol benzinskim stanicama sa ponosom predstaviti novo izdanje svog automobila.

Nagradna igra "Podmladi svoj automobil" imala je za cilj nagraditi lojalne potrošače Euroclass premium goriva, te skrenuti pažnju na važnost korištenja visokokvalitetnih goriva u svrhu postizanja boljih performansi motora, smanjenja troškova održavanja te produženja vijeka trajanja motora.

"Euroclass premium gorivo je za godinu dana, koliko se nalazi u našoj ponudi, izazvalo veoma pozitivne reakcije potrošača, što nam je najbolji pokazatelj da se radi o visoko kvalitetnom proizvodu, koji već sada ima veliki broj lojalnih potrošača. Uvođenjem isključivo Euroclass premium goriva u ponudu želimo istaknuti važnost upotrebe visokokvalitetnih goriva, s ciljem uštede troškova održavanja automobila i postizanja maksimalnog učinka motora", kazao je Vjekoslav Ivandija, izvršni direktor za maloprodaju kompanija Holdina i Energopetrol.

Sve prijave za učešće na nagradnoj igri, fotografije i kreativne S.O.S. poruke možete pogledati na službenoj Facebook stranici.