BiH
0

Londonska škola za odnose sa javnošću upisuje nove polaznike

Sarajevo-x.com
Londonska škola za odnose sa javnošću (LSPR) pokreće upis nove, osme, generacije svojih polaznika, sa početkom 13. oktobra 2006. godine. 2006. u Sarajevu

Program, koji traje približno tri mjeseca, namijenjen je svima, koga zanima rad na području odnosa s javnošću, odnosno osobama koje imaju određena iskustva u struci .

Posebnost programa je da predavači slušateljima prenose, prije svega, praktično znanje i iskustvo te strukturirano teoretsko i praktično znanje s područja odnosa s javnošću u skladu s međunarodnim trendovima i mjerilima struke.

Svi koji uspješno završe edukacijski program dobivaju diplomu Londonske škole za odnose s javnošću (LSPR Diploma in Public Relations) i smatraju se praktičarima odnosa s javnošću. Edukacijski program je priznat od Engleskog udruženja novinara (NUJ), ICCO-a (International Communication Consultancy Organization) i svjetskih savjetodavnih agencija Hill & Knowlton, Porter Novelli Int i Schandwick.LSPR polaznici postaju dio edukacijske mreže LSPR Worldwide koja uključuje već skoro 10.000 polaznika, a svake godine edukaciju završavaju i brojni novi polaznici iz raznih domaćih i stranih kompanija. Osim toga, LSPR diploma povećava mogućnosti zapošljavanja praktičara na međunarodnom tržištu.

Dodatne informacije možete naći na: www.pr-education.net