Olimpijski centar
0

FOTO / Ljubitelji ski-sportova pozvani da provedu idealan vikend na Jahorini

SRNA
Jahorina
Jahorina
Olimpijski centar Jahorina ovog vikenda očekuje dnevno oko 4.000 gostiju, kojima će biti obezbijeđeni idealni uslovi za zimske sportove.

"Staze su odlično pripremljene, a kompletan vertikalni transport u punoj funkciji", rekao je Srni rukovodilac za sport i ski-staze u OC Jahorina Miro Kalem, dodajući da visina snijega iznosi 180 centimetara, a da je najavljeno sunčano vrijeme.

Prema njegovim riječima, visina utabanog snijega na stazama je 150 centimetara, skijališta su idealno pripremljena, tako da ni izuzetno veliki broj skijaša, bordera i sankaša neće ugroziti kvalitet ski-staza.

Jahorina
Jahorina
On je naveo da je OC Jahorina posebnu pažnju posvetio uređenju i uklanjanju snijega sa parking prostora, s ciljem što boljeg prijema gostiju olimpijske ljepotice.

"Potrudili smo se da sve bude u savršenom redu i da našim gostima ponudimo najbolju uslugu i uslove za skijanje i provod. Za bezbjednost skijaša svakodnevno brinu pripadnici Gorske službe spasavanja Jahorina, redarska služba i medicinska ekipa", poručio je Kalem.