BiH
0

Ljetna škola engleskog jezika u Velikoj Britaniji za učenike iz BiH

Škola stranih jezika "Libar", službeni predstavnik Studio Cambridge UK za BiH, organizira ljetnu školu engleskog jezika u Engleskoj za učenike uzrasta od 12 do19 godina.

Prezentacija u Sarajevu - Hotel Hollywood konf. dvorana, 15. marta (subota), s početkom u 15:00 sati.

Molimo, dolazak najaviti, zbog ograničenog broja mjesta, na e-mail [email protected] ili pozivom na broj +387 063 319 928.

Cijeli program je organiziran uz pratnju profesora/ice agencije Libar na bazi punog pansiona u Studio Cambridge kampovima. Prijave traju do 15. marta, a više informacija se može pronaći na web stranici agencije Libar www.libar.info.

Prošle godine, učenici su u Cambridge kampovima proveli 15 do 20 nezaboravnih dana. Zadovoljstvo polaznika nakon povratka je toliko veliko da će pojedini i ove godine ponoviti putovanje.

Planirano putovanje je predviđeno za početak jula 2014. te se i ove, četvrte godine putovanja, očekuje formiranje grupe polaznika za prestižni Cambridge.

Svi zainteresovani za ovo putovanje, dobit će potrebne informacije o putovanju, terminu, programu rada, kampovima i cijeni aranžmana.

Prijaviti se možete do 15. marta. Svi zainteresovani, mogu se javiti na e-mail [email protected] ili pozivom na broj 063/319-928.