BiH
0

Kontra Nova Godina: DJs Rascal&Klone

Klix.ba
<a href="http://www.kontra.ba" target=_blank>Kontra</a> je ove godine preko štele uspjela dozvati DJ Mraza prije nove godine, i to ne jednog, već dvojicu. Tako će u petak, 20.12.2002. u klubu <a href="http://www.access.ba" target=_blank>Access</a> nastupiti dva proslavljena drum and bass producenta i DJ-a iz Engleske, DJs <b>Rascal&Klone</b>.

Trenutno se Rascal & Klone nalaze na evropskoj turneji, a nastup u Access-u sa KONTRA ekipom biće njihovo prvo gostovanje u našoj zemlji. Pored Rascala i Klone-a, nastupiće i Kontra DJz: DJ Aldin, DJ Adnan, MPJ Slo, DJeno, a po prvi puta će se publici predstaviti i mladi sarajevski drum and bass producent i DJ Pedja, najnoviji član UG Kontra. Tokom warmup-a publiku će zabavljati MC Word iz sarajevske hip-hop skupine Saga Nostra, čije stvarke možete naći na našoj x.MP3 sekciji.

Terasa kluba će biti natkrivena specijalnim šatorom, kako bi što više ljudi moglo prisustvovati Kontra novoj godini, a tokom partyja posjetioci će moći degustirati najnoviji bezalkoholni energetski napitak Red Devil po promotivnim cijenama. Biće podijeljeno i 30 Kontra promo CD-ova.

Cijena ulaznice biće 10 KM, dok oni koji žele da uštede nešto konvertibilnih markica, mogu izvršiti on-line rezervaciju karata ovdje. Za one koji ne bi da plate, predlažemo da učestvuju u nagradnoj igri Sarajevo-X portala u kojoj je, pored 2 ulaznice, moguće osvojiti i 2 Kontra promo CD-a. Sretno!