BiH
0

Johnny Knoxville snimio novi film

Klix.ba
Iako je <b>Johnny Knoxville</b> više poznat kao jackass, kad se radi o poslu, čovjek znači šta je efikasnost. Zvijezda <i>Jackassa</i> je upravo završila snimanje drugog filma i to za samo 30 dana. "Upravo sam završio film koji se zove <i>Grand Theft Parsons</i> u kojem glumim <b>Phila Kaufmana</b>, menadžera pokojne country legende <b>Grama Parsonsa</b>.", objasnio je Knoxville nakon dodjele <i>Breakthrough</i> nagrada od strane magazina <i>Movieline</i>, gdje je nagradu predao skaterskoj ikoni <b>Tonyu Hawku</b>.

"Phil i Gram su imali dogovor: kad jedan od njih umre, onaj drugi mora njegovo tijelo odnijeti u nacionalni park Joshua Tree i spaliti tijelo. U filmu Kaufman želi održati taj dogovor. On krade Gramovo tijelo iz mrtvačnice i pokušava pobjeći policajcima i Gramovoj porodici kako bi mogao spaliti tijelo. To je luda priča o dvoje nevjerovatnih ljudi i istinita je."

Film je režirao irski režiser David Caffrey i snimljen je neovisno od filmskih studija za samo 24 dana. "Snimali smo po osam, devet stranica scenarija svakog dana.", kaže Knoxville.

U filmu također glume veteran Robert Forster, Michael Shannon (8 Mile), Marley Shelton (Sugar & Spice) i Chistina Applegate (The Sweetest Thing).

"Niko nije dobio novac za snimanje filma. Svi smo radili zato što nam se svidjela priča."

absolutjackass.com