BiH
0

Jelić i Dodik uputili čestitke povodom Dana državnosti Srbije

FENA
Milan Jelić
Milan Jelić
Predsjednik i premijer Republike Srpske Milan Jelić i Milorad Dodik uputili su danas čestitike predsjedniku Srbije Borisu Tadiću i predsjedniku Vlade Srbije Vojislavu Koštunici povodom 15. februara, Dana državnosti Republike Srbije, sa željom da Srbija napreduje na svim poljima.

U Jelićevoj čestitki se izražava uvjerenje "da će Tadić i građani Srbije, odlučno i sa punom snagom, pronaći prava rješenja u ovom teškom i odgovornom istorijskom trenutku za Srbiju". "Vjerujem da ćemo i dalje, još više i odgovornije, raditi na ostvarivanju saradnje i odnosa između Republike Srpske i Srbije, kao i odnosa između BiH i Srbije na principima demokratije, pune tolerancije i standarda na putu evroatlantskih integracija", navedeno je u čestitiki predsjednika RS-a Milana Jelića.

„Republici Srbiji želim da očuva svoj integritet i nacionalni identitet, kao moderna evropska zemlja. Građanima Srbije želim uspješnu budućnost, blagostanje i ličnu sreću“, stoji u čestitki predsjednika Vlade Republike Srpske Milorada Dodika.