BiH
52

Izetbegović čestitao Vujanoviću desetu godišnjicu nezavisnosti Crne Gore

FENA
Foto: Arhiv/Klix.ba
Foto: Arhiv/Klix.ba
Predsjedavajući Predsjedništva BiH Bakir Izetbegović uputio je danas čestitku crnogorskom predsjedniku Filipu Vujanoviću, povodom obilježavanja desete godišnjice nezavisnosti Crne Gore.

"Predstavlja mi posebnu čast i zadovoljstvo uputiti Vam, uime Predsjedništva Bosne i Hercegovine i u svoje lično ime, srdačne čestitke i želje povodom obilježavanja desete godišnjice nezavisnosti Crne Gore.

Dozvolite da ovom prilikom izrazim zadovoljstvo prijateljskim odnosima naših dviju zemalja i dobrom saradnjom na bilateralnoj, regionalnoj i multilateralnoj ravni. Uvjeren sam da ćemo svestranim razvojem bliskih i prijateljskih bilateralnih odnosa davati kontinuiran podsticaj u daljem ostvarivanju procesa evropskih integracija.

Uz najbolje želje Vama lično, kao i građanima Crne Gore, izražavam uvjerenje da će se prijateljski odnosi naših dviju država i dalje razvijati u duhu dobrosusjedstva i saradnje u svim područjima od zajedničkog interesa", kaže se u čestitki predsjedavajućeg Predsjedništva BiH, saopćeno je iz Službe za odnose s javnošću Predsjedništva BiH.