Nagradna igra
0

Istekao rok za slanje fotografija Snješka Bijelića

Sarajevo-x.com
Prošlogodišnji pobjednik takmičenja
Prošlogodišnji pobjednik takmičenja
Rok slanje fotografija Snješka Bijelića za nagradnu igru "Sarajevo-x.com vraća zimski duh" je istekao, a već sada možemo reći da je akcija uspjela, jer je naša email adresa "zatrpana" stotinama fotografija koje ste nam poslali.

Stručni žiri će odabrati pobjednike, a imena sretnih dobitnika vrijednih nagrada će biti objavljena 3. februara.

Kako smo ranije pisali, u naš inbox stigle su zaiste nevjerovatne fotografije sa svih strana svijeta, u kojim su naši čitatelji pokazali svoju maštovitost i kreativnost. I pored odličnih kreacija, najviše su nas obradovale fotografije na kojima smo vidjeli osmijeh na licima čitatelja portala Sarajevo-x.com.

Kako bismo u vama probudili takmičarski duh, za najbolje učesnike osigurali smo vrijedne nagrade.

Tvorac najljepšeg i najboljeg Snješka Bijelića za svoj trud i maštu bit će nagrađen zimskom čarolijom u hotelu Pahuljica na Vlašiću. Za dobitnika prve nagrade osiguran je dvodnevni boravak za dvije osobe, kao i topli napitak uz slasne palačinke pored otvorenog kamina za dobrodošlicu.

I to nije sve, sretni dobitnici osvojit će romantičnu vožnju saonicama sa konjskom zapregom za dvije osobe, neograničenu upotrebu bazena, hidrojet masažera i fitness sale.

Za potpuni ugođaj i opuštanje tu su i dvije gratis masaže i sauna u koji je uključeno voće i mirisni vlašićki čaj.

Viceprvak takmičenja osvojit će kupon u vrijednosti od 200 KM koji će moći iskoristiti u prodavnicama Lindex, Tiffani i Ulla Popken.

Treća nagrada je kupon u vrijednosti od 100 KM koji se također može iskoristiti u ovim prodavnicama.

Podsjećamo da je prošlogodišnji pobjednik bio David Kraljević iz Brnjaka kod Kiseljaka.