BiH
0

"Ideologija" dobitnik "Zlatne koogle" za naj dizajn i likovno oblikovanje albuma

FENA
Kreativni tim "Ideologija" s članovima kreativne direkcije marketing agencije "Communis" Anurom i Ajnom na čelu, dobitnik je ovogodišnjeg prestižnog priznanja "Zlatna koogla" za naj-dizajn i likovno oblikovanje albuma "Stig’o ćumur" Ede Maajke.

"Zlatna koogla" je hrvatska nacionalna glazbena nagrada koja se svake godine dodjeljuje u organizaciji Udruge volontera i građana, slobodnih medijskih djelatnika i DOP produkcije.

Najobuhvatnije glasačko tijelo u Hrvatskoj, ove godine bilo je sastavljeno od predstavnika struke i medija u prvom krugu glasanja te isključivo glasova publike, u drugom krugu. Za ovogodišnju "Zlatnu kooglu" glasalo je preko 40.000 online glasača iz Hrvatske i svijeta.

"Zlatna koogla" ima i značajan međunarodni odjek obzirom da su se njenom proglašenju i podršci, direktnim zahvalama na svojim web stranicama priključile svjetski relevantne rock grupe "R.E.M.", "Franz Ferdinand", "Prodigy", "Basement Jaxx".

Apsolutni pobjednik ovogodišnje dodjele "Zlatne koogle" je Edo Maajka koji je za svoj album "Stig’o ćumur" osvojio šest nagrada, saopćeno je.