Ćiro darovao premijerku RH
0

I Jadranka Kosor će navijati za BiH

Sarajevo-x.com
Foto: A. Panjeta/Sarajevo-x.com
Iako je najavio da će je voditi na ćevape, selektor bh. nogometne reprezentacije Ćiro Blažević sa premijerkom Hrvatske Jadrankom Kosor popio je kafu u kafeu Imperijal.

Nakon sastanka sa kardinalom Vinkom Puljićem, Kosorova je prošetala do Imperijala gdje ju je čekao Ćiro Blažević okružen većom grupom snimatelja i fotografa. Nakon što su se srdačno pozdravili i izljubili, Ćiro je Jadranki poklonio dres nogometne reprezentacije BiH nakon čega su ušli u Imperijal u pratnji nekoliko ministara Vlade RH.

Premijerka Hrvatske jutros se susrela sa predsjedavajućim Vijeća ministara Nikolom Špirićem. Razgovarali su o svim otvorenim pitanjima koje imaju BiH i Hrvatska, a akcenat je stavljen na sporazum koji bi uskoro trebao biti potpisan a koji će spriječiti praksu da kriminalci koji imaju dvojna državljanstva bježe iz jedne države u drugu bez mogućnosti izručenja.

U radnoj posjeti planirani su i sastanci sa predsjednikom Napretka Franjom Topićem, te predsjednikom HDZ-a Draganom Čovićem, predsjednikom SDA Sulejmanom Tihićem i visokim predstavnikom za BiH Valentinom Inzkom.