BiH
0

Humanitarna akcija "Jedno dobro, stotinu ruku, hiljade sitih"

Sarajevo-x.com
Udruženje altruista za pomoć marginaliziranim grupama 'DOBRO' organizira humanitarnu akciju prikupljanja pomoći za osobe u stanju socijalne potrebe sa područja Kantona Sarajevo u subotu, 07. juna 2008. godine.

Akcija će se održati u tržnim centrima 'KOREA', u ulici Put života bb, i 'WISA', u ulici Kurta Schorka br. 7, u terminu od 12 do 16 sati.

Cilj akcije je prikupljanje osnovnih životnih namirnica koje će posjetioci tržnih centara ostavljati u humanitarne korpe, a koje će kasnije biti dostavljene onima kojima je to najpotrebnije.

Udruženje 'DOBRO' ima za cilj spojiti ljude koji žele pomoći drugima i one kojima je ta pomoć neophodna. Možda sami ne možemo učiniti puno toga, ali udruženim snagama možemo uraditi zaista mnogo. Sve što Vam treba je malo dobre volje i vremena da budete jedan od onih koji će doprinijeti mijenjanju nečijeg svijeta i biti razlog nečije radosti i nade.

Ukoliko ste zainteresirani da volontirate i budete dijelom ove velike i humane akcije, javite se na mail adresu [email protected].