BiH
0

HSPBiH u Čitluku započinje predizbornu kampanju

FENA
"HSPBiH u Čitluku započinje predizbornu kampanju s primarnim ciljem da svi mještani Brotnja iziđu na izbore i podrže jedino poštenu i iskrenu politiku, politiku HSP-a BiH i Hrvatske koalicije", zaključeno je na sjednici HSP-ova Izbornog stožera u Čitluku.

Na sjednici su svi članovi izbornog stožera izrazili spremnost da dođu u svaku obitelj, u svaki hrvatski dom kako bi ukazali na važnost predstojećih općih izbora koji će odrediti sudbinu Hrvata u BiH.

Sa skupa je upućen poziv svim mještanima općine Čitluk, osobito mladima, da se aktivno uključe kampanju HSP-a, kako bi svi zajedno stvorili preduvjete za poboljšanje položaja hrvatskog naroda u BiH.

"Trebamo se svi upitati ima li hrvatski narod budućnost ako daje podršku nepravdi, kriminalu i korupciji, ako podržava ljude s optužnicama i ucijenjene političare. Je li hrvatski narod izgubio svoje prave vrijednosti, poštenje, moralnost, spremnost za uzajamno pomaganje te želju i volju za poštenim radom?", zapitao se Tihomir Šarac, predsjednik HSP-ove podružnice Čitluk.

"Vjerujemo u hrvatski narod, narod koji je u svojoj burnoj povijesti bezbroj puta bio pred preteškim izazovima i iskušenjima, ali uvijek je zbog svoje snage i mudrosti pronalazio način da opstane i zbori se za svoja prava. Zato vjerujemo kako ćemo zajedno pobijediti ovaj put i biti u mogućnosti da izgradimo bolje, pravednije i sretnije društvo", istaknuo je Šarac.