Sarajevsko pivo Holiday Pub
5

Holiday Party uz Sarajevske tamburaše

Klix.ba
(Foto: Dženat Dreković)
Iako se bliži kraj 2. Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketa, predzadnji dan će također biti ispunjen brojnim sadržajima za posjetitelje.

Djeca su se jučer u Argeta Junior Play Houseu družila sa medvjedićem Linom, zabavljala se uz Face Painting, te slušala najljepše bajke braće Grimm u Bajkovitom ćošetu. Danas će djeca u Argeta Junior Play Houseu od 12 do 13 sati i od 17 do 18 sati učiti engleski jezik, potom će od 13 do 14 sati upoznati novu profesiju - nastavnika, te praviti čestitke od 16 do 17 sati.

Djed Mraz i vilenjak će danas u Coca-Cola kućici boraviti od 16 do 20 sati.

Jučer je na Happy :))) Stageu ponovo nastupila mlada pjevačica Eva Pilić iz Gornjeg Vakufa/Uskoplja, poznata po fantastičnim vokalnim sposobnostima, koja je oduševila sve prisutne. Danas će se djeca s početkom u 17 sati na Happy :))) Stageu družiti sa maskotama, medom i pingvinom, uz veselu muziku.

U Sarajevsko pivo Holiday Pubu je sinoć, u okviru proslave pravoslavne Nove godine, nastupio poznati muzički sastav Mostar Sevdah Reunion. Publiku u prepunom Pubu je Mostar Sevdah Reunion još jednom oduševio fantastičnim repertoarom kojeg čini kombinacija sevdalinki i romske muzike, i koji se često naziva "balkanskim bluesom". Večeras, predzadnje noći Marketa, zabava u Sarajevsko pivo Holiday Pubu će se nastaviti uz Holiday Party sa Sarajevskim tamburašima, s početkom u 21 sat.

Coca-Cola Sarajevo Holiday Market organiziraju Grad Sarajevo, Zona unaprijeđenog poslovanja Baščaršija i Sarajevo Navigator, uz podršku USAID - Sida Firma Projecta, u sklopu kojeg su ZUP Baščaršija i Sarajevo Navigator koordinatori lanaca vrijednosti.

Nove informacije o Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketu možete pratiti i putem oficijelnog web sitea: www.sahm.ba, te putem društvenih mreža: Facebook pagea: Sarajevo Holiday Market, Twittera: SAHolidayMarket, YouTube kanala: SAHolidayMarket i Instagrama: sarajevoholidaymarket.