BiH
0

Holiday Market: Samir Fejzić Trio u Sarajevsko pivo Holiday Pubu

Klix.ba
I ove nedjelje će posjetitelji uživati u zanimljivim sadržajima Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketa.

Djeca su jučer u Argeta Junior Play Houseu pravila kolačiće sa Mladenom Jeličićem Trokom u okviru Dr. Oetker kulinarskog showa, družili su se sa Barbie, a upoznali su i novog kućnog ljubimca – psa. Djeca će se danas u Argeta Junior Play Houseu zabavljati uz plastelin i bojice, a potom će se od 12 do 16 sati družiti s medvjedićem Linom. Engleski će učiti od 17 do 18 sati, a od 18 do 19 sati će im najljepše bajke braće Grimm čitati mladi glumac Kemal Čebo. Detalje programa Argeta Junior Play Housea možete pogledati i downloadati na www.sahm.ba.

Djed Mraz će ove nedjelje u svojoj Coca-Cola kućici boraviti u dva termina: od 12 do 14 sati i od 16 do 20 sati.

Jučer su se djeca u Argeta Junior Play Houseu zabavila uz magične trikove u okviru Magic Showa, a danas će u 17 sati na Happy :))) Stageu nastupiti mlada muzička zvijezda Samra Đozić, koja će pjevati svjetske i domaće hitove.

U Sarajevsko pivo Holiday Pubu sinoć je nastupio Selam Tufekčić Trio, koji je za sve prisutne izveo repertoar najboljih ex-Yu pop i rock hitova u toploj atmosferi Puba. A večeras će u Sarajevsko pivo Holiday Pubu, sa početkom u 21 sat, nastupiti Samir Fejzić Trio, bend koji izvodi jazz standarde, kao i stilizirane sevdalinke i autorske kompozicije. Njihov repertoar, u kojem će publika sigurno uživati, odlikuje stilska raznolikost sa širokom paletom utjecaja – od klasične, preko orijentalne muzike, pa do soula.

U okviru Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketa možete posjetiti i ekupi.ba kutak, koji se nalazi u Sarajevsko pivo Holiday Pubu, te postati član ekupi.ba Facebook fan pagea, koji već ima više od 75.000 članova. U okviru Marketa su posjetiteljima na raspolaganju i posebni novogodišnji popusti u različitim kategorijama.

Podsjećamo da je u funkciji i autobuska linija Sarajevo – Jahorina – Sarajevo, koja nudi opcije polaska kod Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketa, ispred Doma Armije u ulici Zelenih beretki u 08:30 i 11:00, dok će povratak s Jahorine, ispred hotela Termag, biti u 10:00 i 16:00.

Coca-Cola Sarajevo Holiday Market organiziraju Grad Sarajevo, Zona unaprijeđenog poslovanja Baščaršija i Sarajevo Navigator, uz podršku USAID - Sida Firma Projecta, u sklopu kojeg su ZUP Baščaršija i Sarajevo Navigator koordinatori lanaca vrijednosti.

Nove informacije o Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketu možete pratiti i putem oficijelnog web sitea: www.sahm.ba