Odsad i u Novom Sarajevu
0

Helen Doron English - engleski koji djeca vole

Sponzorirani članak
Zbog velikog interesovanja roditelja, u Sarajevu je počela raditi još jedna škola za rano učenje engleskog jezika po čuvenoj Helen Doron English metodi, tako da će naši mali sugrađani na lokaciji u Novom Sarajevu (u blizini Bosmala) moći učiti engleski jezik kao njihovi vršnjaci u više od 800 ovakvih centara u 40 zemalja širom svijeta.

Helen Doron English program uspješan je već 27 godina i upravo putem ove metode učenja engleski jezik je usvojilo više od milion beba, predškolske i školske djece širom svijeta. Ono što ovu metodu čini jedinstvenom je učenje engleskog po principima maternjeg jezika.

Metoda je bazirana na prirodnoj sposobnosti djece da usvajaju jezik, podsticanju dječije kreativnosti i mašte te poboljšavanju dječijeg samopouzdanja i samopoštovanja. Mnoga istraživanja pokazuju da su mogućnosti djece da na ovakav prirodan način usvajaju nove jezike neograničena, jer se učenje bazira na pozitivnoj reakciji i ponavljanju kroz igru, upravo kako se uči i maternji jezik.

Djeca engleski uče kroz igru, pjesmu i zabavne aktivnosti, sa lakoćom i poletom kakav se ne može vidjeti u klasičnim učionicama. Bebe i djeca predškolske dobi uče govorni engleski jezik, dok se sa školskom djecom radi na učenju slova, fonetskih i gramatičkih pravila.

Ono što posebno treba naglasiti jeste da grupe imaju najviše osmero djece i to je jedan od razloga uspješnosti, jer svako dijete dobija individualnu pažnju te učestvuje u svim aktivnostima na času.

Helen Doron licencirani učitelji

Svi Helen Doron licencirani učitelji prolaze kroz intenzivnu obuku i svake godine učestvuju na dodatnim seminarima kako bi polaznicima učinili časove što zanimljivijim i uvijek svježim te stvorili zabavnu i pozitivnu atmosferu za učenje.

Uz kreativne Helen Doron materijale za učenje, koji su sastavni dio ove jedinstvene metode, svaki čas je užitak, kako za djecu, tako i za predavače.

Prijavite se na besplatan demo čas

Helen Doron škola u Novom Sarajevu trenutno vrši upis te organizuje potpuno besplatne promotivne demo časove kako bi se roditelji i djeca što bolje upoznali sa ovom međunarodno poznatom metodom. Svi zainteresovani se mogu prijaviti na telefone 033/716-777 i 061/419-048 ili putem e-maila: [email protected]. Broj polaznika je ograničen.