Škola počela sa radom u Sarajevu
1

Helen Doron Early English - engleski koji djeca vole

Sponzorisani članak
U Sarajevu počela sa radom škola za rano učenje engleskog jezika po čuvenoj Helen Doron Early English metodi, tako da će i naši mali sugrađani moći učiti engleski jezik kao njihovi vršnjaci u preko 40 zemalja širom svijeta.

Program Helen Doron Early English uspješan je već 25 godina i obuhvatio je preko milion beba, predškolske i školske djece širom svijeta. Ono što ovu metodu čini jedinstvenom je učenje engleskog po principima maternjeg jezika.

Metoda je bazirana na prirodnoj sposobnosti djece da usvajaju jezik, podsticanju dječije kreativnosti i mašte, te poboljšavanju dječijeg samopouzdanja i samopoštovanja.

Djeca engleski uče kroz igru, pjesmu i zabavne aktivnosti, sa lakoćom i poletom kakva se ne može vidjeti u klasičnim učionicama. Bebe i djeca predškolske dobi uče govorni engleski jezik, dok se sa školskom djecom radi na učenju slova, fonetskih i gramatičkih pravila.

Ono što posebno treba naglasiti jeste da grupe broje do najviše osmero djece i to je jedan od razloga uspješnosti.

Helen Doron "teacheri"

Svi Helen Doron učitelji prolaze kroz intenzivnu obuku kako bi polaznicima učinili časove što zanimljivijim i uvijek svježim, te stvorili zabavnu i pozitivnu atmosferu za učenje.

Uz kreativne Helen Doron materijale za učenje svaki čas je užitak kako za djecu, tako i za predavače.

Prijavite se na besplatan DEMO čas!

Helen Doron škola u Sarajevu organizuje potpuno besplatne promotivne časove kako biste se što bolje upoznali sa ovom međunarodno poznatom metodom. Prijavite se na 033/264-010 (od 16.00 do 20.00) ili putem maila [email protected].