BiH
0

HDZ BiH održao predizborne skupove u Bukovici i Kazagincu

FENA
Provodeći neposrednu izbornu kampanju HDZ BiH Tomislavgrad je održao predizborne stranačke skupove u Bukovici i Kazagincu, u zgradama tamošnjih osnovnih škola, saopćeno je iz te političke stranke.

Na skupu upriličenom u Bukovici, uz kandidata za načelnika Tomislavgrada Ivana Vukadina pred stotinjak simpatizera i članova stranke predstavili su se i kandidati za tamošnje Općinsko vijeće.

Nakon predstavljanja izbornog programa, realno planiranim i provedivim, razgovaralo se o svim lokalnim pitanjima koja muče ovu lokalnu zajednicu, s naglaskom na završetak vodovodnog sustava.

"Svi izađimo na izbore i svoj glas dajmo HDZ-u BiH i Ivanu Vukadinu, koji su pozitivne promjene u našoj općini započeli prije četiri godine i trebaju tako nastaviti“, kazao je jedan od predlagača programa.

Isto tako, u Osnovnoj školi Stjepana Radića u Kazagincu održan je predizborni skup gdje su predstavljeni kandidati HDZ-a BiH za Općinsko vijeće Tomislavgrad, na čelu s nositeljem liste Mijom Zrinušićem, kao i kandidat za načelnika i aktuelni općinski načelnik Ivan Vukadin.

Načelnik je tom prilikom prisutnima izložio i izborni program HDZ-a BiH, planove i smjernice rada za iduće četverogodišnje mandatno razdoblje ali se osvrnuo i na učinjeno na kraju prvoga mandata.

Kako je kazao, učinjeno je dosta toga, a odgovorno i predano ova pobjednička ekipa nastavit će raditi i dalje.

Ovom skupu su prisustvovali i zastupnik u Zastupničkom domu federalnog Parlamenta Jozo Bagarić i ministar nauke, obrazovanja, kulture i sporta Kantona 10 Petar Galić, saopćio je isti izvor.