BiH
3

HDZ 1990: Nositelji lista razgovarali s predstavnicima GRAS-a

FENA
Nositelji lista HDZ 1990 za Zastupnički dom Parlamentarne skupštine BiH Robert Hrgić i Kanton Sarajevo Davor Selak primili su u radni posjet predstavnike sindikata sarajevskog prijevozničkog poduzeća GRAS.

Tom prigodom kandidati HDZ 1990 su se upoznali s gorućim problemima te firme. Razmijenjena su mišljenja o modalitetima rješavanja nagomilanih problema i informacije o trenutnom stanju unutar i oko firme.

Kandidati HDZ 1990 Vrhbosna na predstojećim općim izborima izrazli su spremnost da stručno pomognu u rješavanju tog problema.

Sastanku su prisustvovale i potpredsjednice Udruženja žena HDZ 1990 Vrhbosna Duška Zelić, kandidatkinja na listi za kantonalnu skupštinu, i Irvana Jakupović, kandidatica za Zastupnički dom Parlamenta Federacije BiH (izborna jedinica 7), koje će dati stručnu podršku u rješavanju problematike GRAS-a.

Po riječima Davora Selaka, inače i predsjednika KO HDZ 1990 Vrhbosna ova je stranka snažno opredijeljena prema jakom ekonomskom impulsu u Sarajevskom kantonu s razmišljanjem da ukoliko pokrene ekonomiju, mnogi drugi problemi će se lakše rješavati.

Predstavnik Sindikata GRAS-a Fahrudin Pašić koji je zajedno sa svojim kolegama učestvovao sastanku, kazao je da se radi o vrlo kvalitetnom inicijalnom sastanku, koji garantira dobru i uspješnu suradnju u budućnosti, saopćeno je iz HDZ 1990.