BiH
64

GuGu vas poziva na 24. rođendanski bazar

Klix.ba
Svi prijatelji, kupci i donatori pozvani su da prisustvuju rođendanskom bazaru GuGu.ba tima u subotu, 19. januara 2013. godine od 12 do 14 sati u Centru za zdravo starenje (Taxi dom Hrasno), u ulici Azize Šaćirbegović 96.

"Od pomoći jednoj samohranoj majci - do pomoći velikom broju naših mališana i njihovim roditeljima, kako u hrani, liječenju, ogrijevu, tako i u humanizaciji uslova za život, od prvog do 24. bazara imamo lijepu zajedničku prošlost i još ljepšu zajedničku budućnost pred nama. Ponosni smo na naš zajednički rad, na sve projekte, na svaki osmijeh koji smo zajedno izmamili. Profitirali smo divna prijateljstva i obogatili naše duše. Sve zajedno sa vama", poručuju iz GuGu tima.

"Nije u našoj prirodi da trošimo novce na sebe pa vas nećemo počastiti onako kako zaslužujete, jer je novac potrebniji našim korisnicima, ali vaše poklone u vidu donacija ćemo kao i uvijek do sada rado primiti i proslijediti ih onima kojima su najpotrebniji", navode dalje organizatori bazara.

Cijene GuGu stvari na bazaru i ovog puta će biti 1 KM.

"Kao i uvijek, podijelit ćemo sreću sa našim drugarima - komercijalnim izlagačima, a naša Mahira će se pobrinuti da ne budete gladni, kao i uvijek do sada. Dođite, obilježimo zajedno naš drugi rođendan i činjenicu da smo zajedno uradili mnogo dobra u proteklom periodu. Dođite da potvrdimo da dobrih ljudi ima i da će ih uvijek biti", stoji u pozivu.