BiH
0

Gradsko vijeće sutra o izvršenju budžeta Grada Sarajeva u 2007.

FENA
Izvještaj o izvršenju Budžeta Grada Sarajeva za period 01. januara - 31. decembra 2007. godine, na dnevnom je redu sutrašnje sjednice Gradskog vijeća Grada Sarajeva.

Gradsko vijeće razmatrat će i i Izvještaj o radu Pravobranilaštva Grada Sarajeva za 2007. godinu, te Izvještaj o radu Gradskog vijeća Grada Sarajeva za 2007. godinu i Izvještaj o provođenju gradske politike i aktivnosti gradonačelnice Grada Sarajeva za period 01. januara do 31. decembra 2007..

Na dnevnom redu je i Prijedlog Odluke o pristupanju izradi Regulacionog plana "Pofalići", Prijedlog Odluke o kriterijima za finansiranje amaterizma u oblasti kulture, Prijedlog Odluke o formiranju Organizacionog odbora 9. Konferencije Mreže balkanskih gradova BALCINET, te Prijedlog Odluke o davanju saglasnosti na Deklaraciju o evropskoj budućnosti BiH.

Vijećnici će razmatrati i Izvještaj o aktivnostima Grada Sarajeva na planu multilateralne i bilateralne međunarodne saradnje za period od 1. januara do 25. februara 2008. godine, Izvještaj o izgradnji zatvorenog olimpijskog 50-metarskog bazena na lokalitetu Otoka-Meander, Izvještaj Komisije za utvrđivanje lokacije ukopa Isa-bega Ishakovića, osnivača Grada Sarajeva i njegovog sina Mehmed-bega te Nacrt Odluke o osnivanju Javne ustanove "Gradski centar kulture Sarajevo".