BiH
0

Gradonačelnik Bešlić primio sportaše iz Berlina

FENA
Ljubo Bešlić
Ljubo Bešlić
Gradonačelnik Mostara Ljubo Bešlić primio je danas u Gradskoj upravi Mostara sportsko izaslanstvo njemačke općine Kreuzberg Berlin, koje će u Mostaru boraviti do 26. juna.

Predstavnik tog izaslanstva Michael Haflinger kazao je kako im se grad Mostar veoma svidio te zahvalio svima na lijepom i toplom prijemu.

Gradonačelnik Bešlić istaknuo je kako mu je drago što se na ovaj način grade mostovi među ljudima i stiču novi prijatelji.

"Mostarci vole svoj grad i doprinose poboljšanju odnosa i sa drugim sredinama. Vjerujem da će ljudi iz Berlina imati ugodno druženje u Mostaru ", kazao je Bešlić.

Podsjećamo, nogometaši berlinskog tima Eintracht Südringa, u suradnji sa Sportskim savezom grada Mostara, odigrat će tri nogometne utakmice u Mostaru.

Berlinčani će igrati protiv "mješovitih" momčadi sastavljenih od igrača s obje strane Neretve, a organizirat će i zabavu na kojoj će se prikupljati sredstva za Dječji dom Mostar.

Na organiziranje ove akcije nogometaši Eintracht Südringa odlučili su se nakon što se njihov dugogodišnji suigrač Zlatko Husković odlučio vratiti u rodni Mostar. Njihova je želja, kako su istaknuli, igrati turnir za zajedničku budućnost grada, a protiv njegovih podjela.