Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo naprijed svaka cast Giro di Sarajevo.
drzava u haosu, gori kompletna zemlja, a nasi biseri se sjete da odrzavaju biciklisticku manifestaciju, bolje bi bilo ovi st ce ovdje ucestvovati da se jave na gasenje pozara ionako ce ih biti na hiljade. Najgori su ovi u sarajevu ovdje pitarezosi sa carsije njima je bosna od sebilja do slatkog coseta. A vatra pred konjicom, jablanicom i drugim gradovima, kao da je sarajevo na razdaljini kao moskva vladivostok, ovo je samo trosenje vremena i novca dok trebamo stvari, novac i ljudske resusrse usmjeriti na prece stvari kao gasenje pozara ne mozemo ocekivati od 2.500 ljudi da ugasi pozare u zemlji koja je 65 kvadratnih kilometara velika, moramo svi krenuti svako od nas
U jablanici baš i nije do plača došlo, a ako ćemo mak na konac i Jablanica je uživala i meso jela dok sam ja hljeba i vode željan bio.
Sve he super. placa li se ovo
da li neko zna od kad do kad su prijave za Giro di Sarajevo
Ima maslačaka na Jahorini i Bjelasnici, ja vidio!
ja sam se jednom vozio u avionu!
Besposlicari, trebam ja s Golfom kroz njih protutnjat.
Biciklizam nije u tradiciji islama naš sport je trka kamila Zapamtite to nevjernici jedni
od kad do kad su prijave za trku
Ovo je zemlja mrzitelja svega i svacega. Ne moze se nista organizovati da se ne pojavi hiljadu isfrustiranih likova kojima to smeta...
Kompleksasi provincijski samo cekate bilo kakvu priliku da ospete paljbu po Sarajevu i sarajlijama ko Radovan 92\'. Ako vam se gasi kanistere u ruke pa gasite ispred svojih mahala i protestvujete protiv onih za koje ste 20 godina glasali a koji vam nisu nabavili cisternu a kamo li kanader zbog flote svojih audia... Za vas je vrhunac kulture i civilizacijskog napretka sjesti u golfa dvicu a ne koristiti biciklo ko pola Evrope. Naprijed Giro !!!
@Bezbeli Nisam to rekao. Nego me zivcira to sto pametujete po forumu kako treba gasiti umjesto da gasite. I tebe treba nabiti na K* pi* jedna.
prljavijeg sporta i takmicenja nema na dunajluku svaki od nih dopingos\" fujj
@ sa \"Pusti normalan svijet da zivi. Sada cijela Bih treba prestati da dise zato sto u sred bijela dana palite njive jer vam je tesko to cistiti nego je lakse zapaliti. \" Normalan svijet..A oni sto gase su ko biva nenormalan...Trebop te raso nabit na kolac pa da bas budes normalan!!!
Danas je praznik jer danas je Giro di Sarajevo 5..... Ima nas svake godine sve više i nama nije problem kiša idemooooooooooooooooooo