BiH
0

Emisija Poslovni svijet samo na OBN-u

Sarajevo-x.com
OBN televizija je proširila broj emisija domaće produkcije jer domaće je najbolje. Sportaši, filmaši, pustolovi i avanturisti pronašli su ponešto za sebe, domaćice, mladi i oni nešto stariji, kao i poslovni ljudi.

Poslovni ljudi ne smiju propustiti "Poslovni svijet" emisiju na OBN – u, već dobro poznatu emisiju u novom ruhu.Naime, od prošle sedmice gledatelji su mogli primjetiti poznato lice lijepe voditeljice Aide Spahić od koje su gledatelji OBN televizije i ovu sedmicu mogli dobiti mnoštvo informacija o poslovnoj komunikaciji, ekonomiji, privredi, aktuelnim i manje aktuelnim događajima kako u BiH tako i u svijetu.

Edis Deljković i Aida Spahić urednici i voditelji u "Poslovnom svijetu" otkrivaju trikove za uspješno poslovanje kako bi povratili novac u najkraćem mogućem roku. Svaka emisija kreče sa najboljim podvigom u oblasti ekonomije ili privrede protekle sedmice u našoj zemlji ili okruženju. Često se prikazuju i promašaji u poslovanju kako bi gledatelji učili na greškama i na koncu poslovali besprijekorno. Otkrijte ko ulaže u BiH i na koji naćn se može pomoći investitorima.

Svakog petka u 19:15 sati, samo na televiziji OBN.