Humanitarna akcija se nastavlja
0

Ekipa iz "KZU ole ole & PZU oje oje" uslužuje goste u B. Smoje

Sarajevo-x.com
Članovi travničkog benda "KZU ole ole & PZU oje oje" konobarisat će u subotu, 28. maja, u sarajevskoj galeriji Boris Smoje u još jednoj sedmici humanitarne akcije "Danas vas služi".

Goste će usluživati od 17 do 18 sati u drugačijem terminu od dosadašnjih, ali i ovog puta bez cjenovnika jer gosti sami određuju cijenu svog pića.

Bend postoji duže od 13 godina, a dvojica najistaknutijih članova u posljednje vrijeme su se proslavili kao televizijski voditelji. Svaki njihov nastup izgleda drugačije i kako kažu, za svaki se pripremaju posebno pa gosti galerije u subotu mogu očekivati neobične i zanimljive konobare. Bend istu večer svira na koncertu podrške regionalnoj inicijativi za pomirenje REKOM.

Više informacija o humanitarnoj akciji može se pronaći na internet stranici Danasvassluzi.com. Sav pazar uplaćuje se Otvorenoj mreži.

Ovog vikenda i u Travniku se provodi ista akcija. U kafeu "Capri" u nedjelju, 29. maja 2011, od 12 do 14 sati sve goste služit će "mladi, simpatični i lijepi konobari", stoji u najavi.