Traže destinacije za snimanje
0

FOTO / Ekipa Globe Trekkera u posjeti Višegradu i NP Sutjeska

FENA
Foto: SRNA
Foto: SRNA
Produkcijska ekipa jedne od najpopularnijih svjetskih turističkih emisija - Globe Trekker, boravi u našoj zemlji, gdje će u saradnji s Turističkom organizacijom RS-a (TORS) posjetiti turističke destinacije koje će biti predstavljene u Globe Trekkeru, saopćeno je iz TORS-a.

Producentica Globe Trekkera Rachel Heaton-Amstrong i glavni režiser Stephen Lennhoff su sa stručnim saradnicima TORS-a obišli Nacionalni park "Sutjeska" i Višegrad te utvrdili lokacije koje će po narednom dolasku ove ekipe biti snimljene i predstavljene u ovoj emisiji.

"Veliko snimanje će se desiti 15. i 16. augusta, kad u Republiku Srpsku dolazi jedan od najpopularnijih voditelja ove emisije Ian Wright", navode iz TORS-a.

Foto: SRNA
Foto: SRNA
Globe Trekker je u vrhu najgledanijih svjetskih turističkih programa, a specijalizovane emisije koje će biti snimljene povodom 20-godišnjice će dobiti veliki medijski prostor u svjetskim medijima.

Povodom 20 godina emitovanja jedne od najpopularnijih svjetskih turističkih emisija - Globe Trekker, produkcija Pilot Production iz Velike Britanije, organizuje veliko snimanje Round The World koje će obuhvatiti šest epskih putovanja širom svijeta.