BH radio 1
0

Dvanaest sati Omladinskog programa i ovog ponedjeljka

Sarajevo-x.com
I ovog ponedjeljka na BH radiju 1 od 14 sati slijedi dvanaest sati Omladinskog programa. I danas će vam ponuditi dosta korisnih i zanimljivih informacija za mlade, raznolikih priča iz života mladih i dosta dobre muzike.

Uz Danicu i Farisa u Infopolu i ovaj put se možete dobro informisati o aktuelnim stipendijama i konkursima, a čut ćete i zanimljive goste.

Čuj BiH!, magazin OP-a, danas će najviše svog prostora ustupiti priči o bontonu. Šta je bonton, šta sve podrazumijeva, koliko su mladi upoznati sa pravilima bontona i kako se ponašaju u različitim situacijama - neka su od pitanja na koja će pokušati dati odgovor. Bude li mjesta, emitovat će i druge priče iz života mladih. Sve to od 15:15 do 17 sati.

Danas u terminu od 17:30 sati slušajte OP Forum, kontakt-program OP-a. Tema je više nego aktuelna - formiranje vlasti u BiH. Kroz Forum vas vodi Stefan Pejović, a vi ćete imati priliku da se uključite i kažete svoja mišljenja i razmišljanja o spomenutoj temi.

Naša Ena Đozo i ovaj je put izabrala najzanimljivije od vijesti iz popularne nauke i tehnologije, sve to pod naslovom - Save as: Nauka bez bauka slušajte od 18:15 sati. U 18:40 sati imate priliku čuti treću epizodu iz serijala priča izdvojenih iz knjige "Kako je lijepa moja Vectra" Ozrena Kebe, u produkciji Dramskog i dokumentarnog programa BH radija 1.

BH Demo liga u programu je nakon vijesti u 19 sati. Slušajte i ovog ponedjeljka muziku domaćih demo-bendova. U 20 sati slijedi nova Anatomija zvuka- DJ Vuk spremio je retrospektivu jugoslovenske alternativne scene br. 2 - čut ćete prikaz srbijanske i makedonske muzičke scene, ali i generalno, više o našim umjetnicima u stranim zemljama. RAM Show-novu muziku po izboru DJ Djohe možete čuti u 21:03.

Dobra zabava i uz noćni program - OP Raciju sigurno ni ovaj put neće izostati. Ademir i Boris uz vas od 22:15 sati do ponoći! Nakon ponoćnih vijesti slijedi Oscilator, a u 1:05 nove Metamorfoze Semira Behrama, koje donose razgovor sa književnikom Veselinom Gatalom.

Ovo je samo dio onoga što danas možete slušati od 14 do 2 sata ujutro. Budite uz Omladinski program i ovoga ponedjeljka.