Socijalistička partija
0

Duško Bosnić kandidat za načelnika Bosanskog Petrovca

SRNA
Bosanski Petrovac
Bosanski Petrovac
Na izbornoj konferenciji Socijalističke partije u Bosanskom Petrovcu večeras je izabran Opštinski odbor i predstavljen kandidat ove stranke za načelnika opštine na lokalnim izborima Duško Bosnić.

Za predsjednika Opštinskog odbora, koji ima 19 članova, izabran je Budimir Jandrija, a osim njega u rukovodstvu su predsjednik mladih stranke Goran Jeličić i predsjednik Savjeta žena Boba Guteša.

Predsjednik Izvršnog odbora Socijalističke partije Saša Čudić rekao je Srni da je prelazak odbora Nove socijalističke partije u ovoj opštini u Socijalističku partiju dodatno ojačao i omasovio rad u Bosanskom Petrovcu, čime su osnažene programske ideje socijalista koje imaju decenijsko utemeljenje na ovim prostorima.

Osim kandidata za načelnika opštine, socijalisti će na predstojeće izbore izaći sa punom listom kandidata za odbornike u Skupštini opštine Bosanski Petrovac.

Izbornoj konferenciji prisustvovali su i predsjednik Socijalističke partije Petar Đokić, izvršni sekretar Slobodan Protić i član Izvršnog odbora Ratko Dubajić.