BiH
0

Druženje na ulicama Sarajeva uz Levi's

Sponzorirani članak
S ciljem predstavljanja nove kolekcije, jučer je u Sarajevu, na Trgu Alije Izetbegovića, organiziran neobičan Levi's događaj, pod motom "Ne ograničavaj se".

Svojim prisustvom, događaj su uveličali Naida Kundurović, Moamer Kasumović i Almas Smajlović, koji su zbog svoje posebnosti izabrani za predstavnike Levi's branda i nove buntovne kolekcije koja mlade potiče na borbu protiv stereotipa, revolt i originalnost.

Tokom cjelodnevnog programa, prisutne su zabavljali freerunneri iz Zagreba, mladići koji se bave ovim novim sportom, i na taj način razvijaju svoje tijelo i um, psihičku i fizičku spremnost. U ovom sportu, cilj je umjetnost, ljepota kretanja, sloboda i neograničenost, što su dijelom osnove identiteta Levi's-a i ljudi koji nose Levi's odjeću.

Atmosferu slobode i neograničenosti, upotpunio je DJ, te tuzlanski grafiter Emir, koji je ovom prilikom iscrtavao maskote takozvanih pobunjenika, koji se također uklapaju u filozofiju Levi's-a i osoba koje pobunama protiv uobičajenog žele biti originalni.

Levi's je uvijek bio i bit će odjeća osoba otvorenog uma, osoba koje imaju svoj stav i znaju kako postići to što žele, osoba koje pružaju otpor, originalnih i hrabrih osoba, te svih onih koji žive slobodno i ne ograničavaju se. I ovaj subotnji događaj okupio je veliki broj takvih osoba, onih koje teže originalnosti.

Levi's vjeruje da moda ne može opstati bez vanjskog utjecaja. Ona je živa, reflektira kulturna i socijalna zbivanja onog što se događa u muzici, umjetnosti, filmu i na pločnicima društva u kojem živimo. Prema filozofiji Levi's-a, pravi originali se nikada ne uklapaju ugodno u masu, oni su predodređeni da se istaknu i da izazovu reakciju.