Danas dodatne pretrage
0

Dodikovo zdravstveno stanje dobro

SRNA
Milorad Dodik
Milorad Dodik
Zdravstveno stanje predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika je dobro, izjavio je danas ministar zdravlja i socijalne zaštite RS Ranko Škrbić.

Škrbić je novinarima u Banjoj Luci rekao da je Dodik jučer hospitalizovan nakon napornog dana, provedenog na hladanoći tokom osveštanja novosagrađene crkve u Višnjiku kod Modriče.

Da je zdravstveno stanje predsjednika Srpske stabilno jutros je Srni rečeno i u Univerzitetsko-kliničkom centru Banjaluka.

Ipak, konzilijum ljekara specijalista Kliničkog centra Banjaluka nakon uvida u zdravstveno stanje i prethodnu medicinsku dokumentaciju Milorada Dodika, zaključio da je potrebno uraditi nekoliko dodatnih dijagnostičkih procedura, koje će biti obavljene danas. Po završetku planiranih dijagnostičkih procedura Konzilijum će donijeti odluku kada će Dodik biti otpušten iz Univerzitetsko-kliničkog centra.

Dodik je jučer poslije podne primljen u banjalučki Klinički centar, a ljekari smatraju da je riječ  o iscrpljenosti organizma usljed  svakodnevnih aktivnosti.