Mrkonjić Grad
0

Dodik: SNSD je stranka za velike projekte

SRNA
Kandidat Saveza nezavisnih socijaldemokrata /SNSD/ za predsjednika Republike Srpske /RS/ Milorad Dodik pozvao je večeras građane Mrkonjić Grada da na predstojećim izborima SNSD-u ukažu apsolutno povjerenje, jer "velike projekte kao što je RS može da ostvari samo velika stranka kao što je SNSD".

"Naša politička orjentacija je jasna, ne damo Republiku Srpsku, ona je trajna kategorija. Bez RS mi bismo prošli kao Srbi sa Kosova i vi zato ovdje morate ostati. Naša poruka je jasna - RS zauvijek, a BiH dok mora. Mi u BiH živimo iako je ne volimo, a u narednom periodu ćemo pokušati vratiti sve ono što nam je oteto", rekao je Dodik.

Kandidat SNSD-a za člana Predsjedništva BiH iz RS Nebojša Radmanović poručio je da će Mrkonjić Grad u narednom periodu biti još ljepši i razvijeniji zahvaljujući SNSD-u.

"Mnogi u BiH i šire još nisu shavtili šta mi hoćemo. Mi hoćemo ravnopravnu BiH ili je neće biti. Za ovaj 'posao' je potreban veliki tim koji se zove SNSD. Naša najveća snaga su mladi koji su uz SNSD, a ne uz one koji pričaju kao /visoki predstavnik u BiH Valentin/ Incko koji se uključio u izbornu kampanju", rekao je Radmanović.

Nosilac kandidatske liste SNSD-a za Narodnu skupštinu RS iz banjalučke regije Igor Radojičić izjavio je da su posljednje četiri godine najveće političke stabilnosti Srpske, zbog čega ponovo treba dati povjerenje SNSD-u."Mi smo ljudi sa stavom, posjedujemo jedinstvo i snagu, a to je ono što treba Srpskoj", rekao je Radojičić.

Nosilac kandidatske liste SNSD-a za parlament BiH u Izbornoj jedinici jedan Nikola Špirić rekao je da je došlo vrijeme da se riješi konačni status RS."Došlo je vrijeme da riješimo konačni status Srpske po 'albanskom' modelu koji je poučan za nas iz RS. SNSD je kao moćna i velika stranka u stanju da provede jedan tako veliki projekat koji se zove samostalna RS", rekao je Špirić.

Predsjednik Opštinskog odbora SNSD-a i načelnik opštine Mrkonjić Grad Zoran Tegeltija izjavio je da Mrkonjić Grad vjeruje SNSD-u i poručio da Milorad Dodik i Nebojša Radmanović moraju da dobiju više od 70 odsto glasova."Glas za SNSD je glas za vašu i sigurnost Republike Srpske", rekao je Tegeltija.