BiH
2

Dodik: SNSD izlazi pred građane "čistog obraza"

FENA
Foto: FENA
Foto: FENA
Kandidat Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD), Demokratskog narodnog saveza (DNS) i Socijalističke partije za predsjednika Republike Srpske (RS) Milorad Dodik vjeruje u izbornu pobjedu.

Kaže da njegova stranka pred narod izlazi "čistog obraza", zbog svega što je urađeno u prethodnom periodu i sa željom da napravi još više.

Dodik je, nakon što je ispred Palate predsjednika RS-a ozvaničen početak predizborne kampanje SNSD-a, rekao da RS u ovom periodu mora da bude mirna da bi izbori bili fer i pošteni.

I kandidatkinja SNSD-a, DNS-a i SP-a za članicu Predsjedništva BiH iz RS-a Željka Cvijanović uvjerena je da, ukoliko bude izabrana na tu funkciju, zna kako da štiti interese RS-a i pored svih izazova.

Nosilac liste SNSD-a u izbornoj jedinici tri za Narodnu skupštinu RS-a Igor Radojičić ističe da je cilj SNSD-a da na izborima osvoji stabilnu skupštinsku većinu, a da zajedno s koalicionim partnerima nakon 13.oktobra nastave rad.

Izborni slogan SNSD-a je "Za pobjedu Srpske", a kandidatkinje za Predsjedništvo BiH Željke Cvijanović "U ime Srpske - za pobjedu Srpske".